condoleanțe
Ultima Ora

IATĂ ce a SCRIS Președintele Klaus Iohannis in cartea de condoleanțe a regelui Mihai

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, astăzi, la castelul Peleș,la ceremonia funerară a regelui Mihai I,și a semnat în cartea de condoleanțe.

”A plecat dintre noi un lider veritabil, care a reprezentat ţara cu onoare, curaj şi patriotism, în vremuri grele, devenind un reper de identitate şi solidaritate pentru naţiune: Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Prin tot ceea ce a făcut, Mihai I şi-a pus întreaga viaţă în slujba naţiunii române şi a servit cu abnegaţie, demnitate şi responsabilitate ţara în care s-a născut. Românii l-au iubit, l-au respectat şi sunt convins ca el va rămâne în memoria colectivă ca un simbol al luptei poporului român pentru libertate”, a scris şeful statului, care a venit, miercuri, să îi aducă un ultim omagiu fostului suveran.”În aceste clipe triste, transmit condoleanţele mele întregii Familii Regale.

Sunt alături de toţi cei care respectă amintirea Regelui Mihai I şi care, în aceste momente, îşi exprimă regretele faţă de trecerea la cele veşnice a uneia dintre cele mai proeminente personalităţi ale istoriei noastre.Sunt convins că amintirea regelui Mihai I va rămâne mereu vie în sufletele românilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a mai scris preşedintele.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.