Horoscop 2 octombrie 2023
Horoscop 2 octombrie 2023
Ultima Ora Social

Horoscop 21 septembrie 2023. Vezi ce-ți rezervă astrele

În horoscop scrie că trebuie să profitaţi de timpul liber şi plecaţi într-o scurtă vacanţă alături de familie sau de persoana iubită. Relaxaţi-vă şi încărcaţi-vă bateriile pentru noi experienţe inedite. 

Tot la horoscop spune că În dragoste, astrologii întrevăd o perioadă liniştită, darnică din punct de vedere sentimental.

Horoscop 21 septembrie 2023 Berbec

Berbecii se simt melancolici în această zi. Nu este nimic greşit dacă vă gândiţi la trecut, la anumite persoane sau momente din viaţa voastră, fie ele bune sau nu. Important este cum gestionaţi aceste sentimente şi cum trataţi aceste amintiri.

Dacă au rămas lucruri nerezolvate, discuţii care vă macină sau persoane faţă de care încă aveţi sentimente, astrologii vă recomandă să faceţi ceva. Luaţi atitudine, daţi un telefon, orice vă va face inima să se liniştească este benefic pentru voi.

Zodia Berbecului
Zodia Berbecului

Horoscop 21 septembrie 2023 Taur

Dragi Tauri, dacă stresul acumulat în ultima perioadă vă afectează, ar fi cazul să vă luaţi o vacanţă. Plecaţi din oraş alături de câţiva prieteni ori cu persoana iubită, vizitaţi alte oraşe sau staţi câteva zile departe de agitaţia cotidiană, undeva la munte. Vă veţi relaxa cu siguranţă şi veţi uita de toate problemele din ultima vreme.

Horoscop 21 septembrie 2023 Gemeni

Gemenii au nevoie de un nou hobby, de o activitate care să le ţină mintea ocupată. Dacă recent aţi experimentat consecinţele unor decizii din trecut, dacă inima vă apasă din cauza unor conflicte nerezolvate sau anumite sarcini de la serviciu v-au extenuat, ar fi indicat să vă retrageţi puţin şi să vă gândiţi doar la voi. Sănătatea voastră este importantă, iar dacă vă încărcaţi negativ, veţi claca la un momentdat.

Horoscop 21 septembrie 2023 Rac

Racii au şansa unei măriri de salariu, datorită efortului depus în ultima vreme la serviciu. Fiţi mândri de realizările voastre, dar nu vă lăudaţi prea mult în faţa celor apropiaţi. S-ar putea ca unul din ei să fie într-o perioadă opusă vouă şi nu se va putea bucura la maxim pentru voi oricât ar încerca. Ieşiţi însă în oraş, sărbătoriţi, simţiţi-vă bine.

Horoscop 21 septembrie 2023 Leu

Sună a stereotip să spui că mândria ta e rănită azi, dar aşa este. Va trebui să faci eforturi ca să salvezi aparenţele. Ţi se va pune o întrebare pe care nu o să o înţelegi, dar la care vei răspunde, totuşi. Cel mai bine ar fi să ceri să fie clarificate anumite lucruri, ca să nu ai alte bătăi de cap.

Zodia Leului
Zodia Leului

Horoscop 21 septembrie 2023 Fecioară

Ai putea să fii descuajat astăzi, munca ta nu va avea rezultatele aşteptate, e posibil ca cineva să fi greşit şi asta să te afecteze direct. Lucrurile care ţi-au scăpat de sub control te vor face să te simţi fără speranţă. Sfatul e să te concentrezi pe ceva ce te face fericit, pentru că ai nevoie să înţelegi că pentru tine confortul e esenţial, altfel, tot weekend-ul va fi stricat.

Horoscop 21 septembrie 2023 Balanţă

E posibil ca în încercarea de a îndrepta o greşeală făcută de altcineva să înrăutăţeşti lucrurile. Cel mai bine e să îţi vezi de treburile tale, dar dacă totuşi greşeşti, poţi încerca să îndrepţi greşala ta. Cel mai sigur, ascultă de oamenii din jurul tau care ştiu mai bine despre ce e vorba, chiar dacă simţi că şi singur o scoţi la capăt.

Horoscop 21 septembrie 2023 Scorpion

Vei face o criză de gelozie astăzi. Asta se va întâmpla de dimineaţă şi îţi va afecta tot restul zilei. Dacă însă respiri adânc şi laşi această emoţie să nu te lovească, vei salva ziua. Şi vei putea să descoperi în jurul tău o mulţime de lucruri care să te bucure şi care fac viaţa să pară mult mai interesantă comparativ cu a altora.

Horoscop 21 septembrie 2023 Săgetător

Săgetătorii au uitat de o obligaţie faţă de un prieten. În loc să-ţi ceri scuze, încearcă să repari situaţia. Nimeni nu va face prea mult caz din asta, ceea ce te va face să te simți şi mai rău. La serviciu, ai motive de satisfacţie. Finalizezi un proiect foarte important şi culegi roadele eforturilor depuse. Ai muncit mult şi meriţi să fii recompensat.

Horoscop 21 septembrie 2023 Capricorn

Capricornii vor evita la milimetru o problemă destul de serioasă. Din păcate, prietenii tâi nu sunt la fel de norocoşi. Este foarte posibil să te trezeşti pe autostradă, dis de dimineaţă, ajutând un prieten cu o anvelopă tăiată sau un altul care tocmai a trecut printr-o despărțire urâtă. În viaţa amoroasă, ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Le vrei pe amândouă, dar atenţie. După o vreme vei ajunge la concluzia că fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi.

Zodia Vărsător
Zodia Vărsător

Horoscop 21 septembrie 2023 Vărsător

Vărsătorii fac tot felul de greşeli şi încearcă să dea vine pe altcineva. Ar trebui să-ţi asumi responsabilitatea faptelor tale, altfel vei avea necazuri. Abordează o atitudine veselă, indiferent de problemele prin care treci. Dacă stai şi diseci firul în patru, baţi pasul pe loc şi nu rezolvi nimic. Un zâmbet pe buze şi o glumă te pot ajuta să treci peste cele mai dificile momente.

Horoscop 21 septembrie 2023 Peşti

Peştii ar trebui să-şi asume riscuri. S-ar putea ca situaţia să nu pară favorabilă, însă trebuie să ştii că ziua este puțin mai bună pentru tine decât pentru celorlalţi. Pe plan amoros, dacă vrei o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare. Caută o persoană matură, care inspiră încredere. Sfatul astrelor este să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai face şi alegeri greşite.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.