Horoscop 27 septembrie 2023
Horoscop 27 septembrie 2023
Ultima Ora Social

Horoscop 15 septembrie 2023. Vezi ce-ți rezervă astrele

La horoscop scrie că în 15 septembrie 2023  nativii din zodia Peștilor au parte de o surpriză frumoasă. Acești nativi se bucură de cea mai multă energie din partea Universului. Este o perioadă benefică pentru cele mai multe zodii.

Tot la Horoscop mai spune că nativii din zodiac au parte de multe transformări.

Cele mai multe zodii primesc energie de la Luna în Fecioară și de la conexiunea formată cu planeta Jupiter, a norocului și a abundenței. Zodiile trec prin clipe superbe în această perioadă.

BERBEC

Este o zi bună să îți vocalizezi sentimentele. Vei vedea, din nou, că atunci când vorbeșți clar și tare despre o problema, vei găși mai ușor soluțîi pentru ea. Externalizand ce se întâmplă în capul tău, subiectul devine cumva mai ușor de gestionat. Dacă rămâi închis în ține, găseșți prea puțîn spațiu de manevră în exterior. Ești mai aproape de o soluție decât crezi. Găsește-ți vocea și răspunsul te va găși pe ține.

TAUR

Valorile în care crezi sunt întărite de alinierile planetare ale zilei de azi. Cineva te poate provoca să îți confrunți credințele cu unele opuse. Fă-ți timp să asculți și opiniile altora și vezi unde există o legătură cu ale tale.

Veți capătă ambii o mai bună înțelegere despre viziunea celuilalt și chiar avea mai mult respect pentru punctele de vedere diferite. Dacă ești dispus să înveți de la alțîi, și ei vor fi dispuși să învețe de la ține.

GEMENI

Îți poate fi dificil să te focusezi prea mult pe orice. Ideea este să nu iei nimic prea emoțional. Menține lucrurile la un nivel ușor și nu deveni frustrat dacă nu găseșți instrumentele de săpat așa de adânc precum ai vrea.

Vei fi mai productiv azi dacă alegi să sări multe din subiectele zilei care te pot preocupă decât să încerci să le penetrezi în mod deosebit că să găsești explicațîi, justificări, răspunsuri.

Zodia gemeni
Zodia gemeni

RAC

Angajamentele tale și simțul tău de loialitate sunt dominante azi. Este ceva spre care te-a dedicat care nu se simte foarte bine în ține sau nu te mai simți foarte sigur așa cum te simțeai cândva ? Dacă da, poate că e timpul să reconsideri să discuți cu cei implicați despre ce simți.

Poate că ai nevoie de unele reasigurări că o înțelegere este la fel de puternică și pentru cealaltă persoană. Sau poate propriile tale nevoi s-au schimbat. Oricare ar fi cazul, fă ceva în această privința.

LEU

Dacă alegi un singur produs din meniu azi nu te va satisface. Ai nevoie de acces să poți gustă câte puțîn din toate și să ai parte și de zâmbete date și primite. Eșți încântat să împărți masă cu alțîi, atât timp cât poți să iei câte o gură din ce au alții în față lor. Asta e ziua în care să încerci lucruri noi, gusturi noi, idei noi și să explorezi noi perspective.

FECIOARA

Astăzi te poți simți foarte creativ. Când vine vorba de o idee artistică sau de o abordare unică și inovatoare pentru soluționarea unei probleme, această zi va fi una bună și satisfăcătoare pentru ține. A găși un mod diferit de abordare pentru un proiect îți va aduce multă împlinire și vei vedea că și alț sunt impresionați de abilitățile tale creative. Bucură-te de această zi !

BALANȚĂ

Lucrurile merg bine în lumea ta, în general, și poți vedea că se rezolva destul de multe fără că tu să te efortezi din cale afară.

Totuși, în același timp există acea voce din capul tău care îți tot spune să fii prudent, să îți păzești spatele de situații riscante. Deși e tentant să fii în zona familiară și confortabilă, este o zi bună să iei în calcul și alte perspective.

Zodia Balanței
Zodia Balanței

SCORPION

Astăzi tinzi să fii mai filozof pe tema viețîi față de cum ești de obicei. Desigur, nu este mereu ușor să discuți despre politică și religie cu cine e interesat de tehnică, de exemplu, dar ai abilitatea să discuți cu cei prezenți exact subiectele comune de interes pe marginea cărora opiniile tale sunt valoroase.

Petrece cât mai mult timp în compania celor ce gândesc că ține. Dar și dacă te conectezi cu oameni diferiți, poți fi îmbogățit de subiecte interesante și noi pentru ține.

SĂGETĂTOR

Azi poți vedea că pui cam mult nevoile altora înaintea nevoilor tale. Ține minte că există un echilibru important de menținut între a fi egoist și a fi total dezinteresat de persoană ta.

Nu te sacrifică doar că să fii servil altora. În același timp, e bine nici să nu te gândești doar la ține fără să îți pese cum îi impactează pe alții acțiunile tale. Cel mai comun este că astăzi ai tendința să fii în primul caz. Ferește-te să generezi resentimente, în ține sau în alții, sau să te lipsești de propriile tale resurse emoționale sau fizice.

Zodia Săgetătorului
Zodia Săgetătorului

CAPRICORN

Astăzi poți descoperi că cineva apropiat ție, că un membru de familie, ar avea nevoie de o mâna de ajutor. Se prea poate însă că persoană să fie orgolioasă și să nu ceară acest suport. Dacă poți ajută, nu da înapoi.

Dacă recunoști o situație în care poți fi alături de cineva, acționează. Nu aștepta invitații, vezi cum sunt circumstanțele și ce poți face tu. Eforturile vor fi foarte apreciate și te vei simți bine că ai putut crea o diferența.

VĂRSĂTOR

Astăzi poți avea o conversație stimulatoare cu cineva. Că om cu înclinații spre psihologie, ești fascinat de oameni. Înveți multe doar discutând cu ceilalți despre opiniile lor și gândurile lor despre viață.

Te poți află într-o situație în care să interacționezi cu cineva nou cu care să vorbeșți despre iubire, religie sau politică. Deși puteți avea viziuni diferite, vei fi inspirat de această discuție. Mereu dezbaterile pline de viață te umplu de energie.

PEȘTI

Când a fost ultima dată când ai folosit un pix și o hârtie ? Astăzi, în era calculatoarelor, tastatură a înlocuit în mare măsură aceste minunate instrumente. Așa cum mersul pe jos aduce mai multe beneficii decât aerul proaspăt, și valoarea kinestezică a mișcării ritmice a corpului când folosești stiloul este vindecătoare și liniștitoare, mai mult decât mulți realizează.

Încearcă azi să scrii despre orice, despre ce simți, despre ce planuri azi. Acest gest pe o foaie albă de hârtie va descuia zone din mintea ta de care nu aveai habar.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.