Horoscop
Horoscop
Ultima Ora Social

Horoscop. 11 octombrie 2019. Vezi ce-ți rezervă astrele

11 octombrie. Se complică lucrurile în dragoste, pentru mai multe zodii. Este momentul în care tensiunea atinge cote maxime, iar cineva trebuie să aibă curajul de a sparge tăcerea.

Un singur gest ar putea schimba destine. Dacă simți că a sosit clipa, nu ezita – în cel mai rău caz, totul va fi la fel.

Horoscop 11 octombrie 2019 Berbec

Berbecii ar putea resimți o stare de oboseală, după o săptămănă plină de evenimente și surprize pe plan sentimental. Însă odihna va mai avea de așteptat, ca de obicei. Este posibil ca unii membri ai familiei sau prieteni apropiați să aibă nevoie de ajutorul tău într-o chestiune pe cât de complicată, pe atât de sensibilă. Dacă poți ajuta, fă-o fără să judeci.

Horoscop 11 octombrie 2019 Taur

Taurii au chef de aventuri în dragoste, iar această poftă de viață i-ar putea băga în belele, în special dacă nu sunt atenți la sentimentele partenerului. Sau chiar ale partenerilor. Astfel de situații nu se termină niciodată bine. Pe lângă inimi frânte, s-ar putea ca unii nativi din zodia Taur să piardă și o persoană care, în alte circumstanțe, le-ar fi fost un camarad de nădejde.

Horoscop 11 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii simt un gol imens pe care nu îl pot nici înțelege și nici explica. Ceva profund pare a lipsi, iar a-l umple cu plăceri de moment nu este o soluție corectă. Câteva clipe petrecute în singurătate ar putea clarifica anumite sentimente. În liniște vei avea ocazia să te asculți cu atenție și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop 11 octombrie 2019 Rac

Racul se va simţi foarte deschis să socializeze la locul de muncă, astăzi mai mult decât de obicei, mai ales cu oamenii cu care te simţi deja confortabil. Acest lucru se datorează faptului că, în general, sunteți o persoană veselă şi pozitivă. Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută. Rămâneţi calm şi trataţi cu seriozitate problema.

Horoscop 11 octombrie 2019 Leu

Leul este hotărât să obțină anumite lucruri, iar acesta va fi principalul său obiectiv astăzi. Din fericire, ai şi pregătirea mentală ca să reuşeşti în acest demers. Totuşi, obținerea a tot ceea ce vrei să realizezi te va face să te întrebi dacă nu cumva țintele tale sunt prea mici în comparaţie cu ce ai putea să obţii. Nu te păcăli singur. Începe cu lucrurile mici, iar cu răbdare şi timp vei realiza multe lucruri mari.

Horoscop 11 octombrie 2019 Fecioară

Fecioara nu are niciun chef de muncă astăzi, mai ales la gândul că vine sfârşitul săptămânii şi odată cu el, relaxarea. Nu te lăsa pe o ureche, mai ales că un coleg încearcă să-ţi pună beţe în roate, pentru că nu te prea suportă. Lucrează cu atenţie şi nu da nimănui posibilitatea de a declanşa un scandal la locul de muncă.

 

Horoscop 11 octombrie 2019 Balanţă

Balanțele simt nevoie de a împărtăși o problemă care îi macină de ceva vreme. Dacă ar fi făcut acest lucru din timp, situația ar fi fost mult mai ușoară. În orice caz, alege cu grijă persoana în care să ai încredere și nu ascunde nimic. Orice povară devine de două ori mai ușoară atunci când se împarte la doi, chiar dacă doar la nivel simbolic.

Horoscop 11 octombrie 2019 Scorpion

Inima Scorpionilor e pusă pe jar de o apariție răvășitoare, care le-a dat viața peste cap. Fie un coleg de serviciu, fie un amic cu privirea mult prea plină de înțeles, cert este că tensiunea a ajuns la cote maxime iar cineva trebuie să facă primul pas. Nu rata o astfel de ocazie, pentru că nu vei avea parte de multe. Cine știe, poate e acea persoană pe care o vei privi cu drag peste ani, alături de nepoți.

Horoscop 11 octombrie 2019 Săgetător

Săgetătorii se simt captivi în propria viață și au tendința de a evada prin orice mijloc. De multe ori, pentru nativii din zodia Săgetător, asta înseamnă a pica în brațele primei persoane care le promite luna de pe cer. Și nu sunt deloc puține la număr. Chiar dacă te simți singur, nu accepta orice. Abia atunci când te vei simți bine în propria piele vei putea cunoaște acea persoană care te va împlini.

Horoscop 11 octombrie 2019 Capricorn

Capricornii se simt epuizaţi şi simt că ar trebui să nu muncească astăzi. Doar că aveţi foarte multe obligaţii de la care nu vă puteţi eschiva. Astrele vă recomandă să faceţi un efort şi să finalizaţi tot ce aveţi de făcut pe ziua de azi, pentru că nu veţi regreta. În a doua parte a zilei, vă veţi întâlni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme. Veţi fi nostalgici şi vă veţi aminti de multe evenimente plăcute din trecut.

Horoscop 11 octombrie 2019 Vărsător

Vărsătorii trebuie să se concentreze asupra sănătății. Sfatul astrelor este să meargeţi la sală sau la bazin. Asta vă va ajuta să vă relaxaţi. Dacă aveţi un prieten care deja face astfel de activităţi, n-ar strica să le cereţi sfatul. Ziua Vărsătorilor va trece astfel fără niciun fel de probleme. Seara, partenerul vă va surprinde cu un cadou neaştepat.

Horoscop 10 octombrie 2019 Peşti

Peștii sunt foarte relaxaţi, deşi în jurul lor este o continuă agitaţie. Vă veţi petrece întreaga zi reconsiderându-vă prioritățile în viață. Vă veţi da seama că anumite lucruri sunt mult mai importante decât banii. Realizaţi că trebuie să petreceţi mai mult timp cu prietenii şi membrii familiei, iar un prim pas îl faceţi în această seară, când organizaţi o mică petrecere la voi acasă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.