Haos total la metrou! Sute de călători, blocați
Ultima Ora Social

Haos total la metrou! Sute de călători, blocați

Probleme imense în această dimineață la metroul bucureștean. Este un haos total. Sute de călători sunt blocați. Din primele informații, ar fi vorba de probleme tehnice pe una dintre cele mai circulate magistrale, magistrala 2. Piața Victoriei și Piața Unirii sunt cele mai afectate stații.

Probleme mari pentru Metrorex. Este haos total pe Magistrala 2. Sute de călători sunt blocați, iar timpul de așteptare a ajuns la 5 minute, deși în mod normal, la această oră trebuia să fie de un minut, maxim două. Este o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii așteaptă foarte mult pentru a urca în trenuri.

La Victoriei, coada este până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor. Primele informații indică probleme tehnice. Și marți dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală. De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.