Halep va purta la Paris echipament plin de albinuțe. Ce spune tenismena
Clasamentul WTA a fost actualizat. Ce loc deține Simona Halep
Ultima Ora Sport

Halep va purta la Paris echipament plin de albinuțe. Ce spune tenismena

Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a plecat spre Paris, acolo unde are de apărat marele trofeu adjudecat anul trecut la Roland Garros, competiție care se va desfășura în perioada 26 mai – 9 iunie 2019. Campioana noastră va purta, pe timpul competiției, un echipament inedit, pus la dispoziție de către sponsorul Nike, pe care sunt imprimate foarte multe albinuțe, conform digisport.ro

”Da, așa este. Sper să fiu o albinuță care aleargă și care joacă bine!”, a spus, surâzând, Simona Halep, pe Aeroportul Henri Coandă, înainte de a decola spre capitala Franței. Din 2013, de la „explozia” sa în circuitul WTA, Simo a fost comparată cu o albinuţă. Pentru faptul că era foarte rapidă, capabilă să scoată orice minge, dar şi pentru că muncea enorm pentru a-şi construi fiecare punct.

”Îmi doresc să mă așteptați pe covorul roșu!” Ce spune Simona Halep, înainte de Roland Garros

”Mă simt bine, sunt sănătoasă, am avut câteva zile de odihnă și sunt gata de luptă. Putem spune că sunt două turnee într-unul singur, adevărat, fiind două săptămâni, dar trebuie să ne setăm că e doar un turneu și să ne păstrăm dorința de a lupta până la final, în cazul fericit.

Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an și eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că mă întorc acolo, mai ales că Parisul este orașul meu preferat. Mereu am în minte și suflet clipele de anul trecut și asta mă ajută. Sunt cele mai speciale momente și cu siguranță vor rămâne, pentru că a fost prima dată și este și turneul meu preferat”, a spus Halep, înainte de a se îmbarca în aeronava de Paris.

Campioana noastră și-ar dori să repete isprava de anul trecut, dar spune că va fi foarte greu. ”Îmi doresc din tot sufletul să mă așteptați cu covorul roșu, dar e mai dificil! Nu am spus nici că nu sunt, nici că sunt favorită. Eu mă duc acolo și încerc să dau tot ce e mai bun, dacă va fi să și câștig meciuri, atunci e și mai bine”, a mai spus Halep.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.