Becali îl vinde pe Florin Tănase. Ofertă de 5 milioane de euro. ”E viitorul lui”
Gigi Becali, sumă uriașă ca dar de nuntă pentru fiica sa
Ultima Ora Sport

Gigi Becali nu vrea să renunțe la Mihai Stoica. ”Cât sunt eu la FCSB, nu pleacă”

Mihai Stoica a vrut să plece de la FCSB după eșecul suferit de formația pregătită de Bogdan Andone, scor 0-2, cu FC Botoșani, în a treia etapă din Liga 1.

Gigi Becali nu i-a acceptat demisia și nu se gândește să se despartă de managerul clubului, pe care nu îl consideră angajat, ci prieten.

„Asta a fost după meci, imediat. După aia i-am zis: băi, băiatule, tu eşti prietenul meu, nu eşti numai angajat, ca să pleci sau ca să te dau afară. Eşti prietenul meu şi acum eşti la un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine, nu să pleci tu când vrei. A zis că e vinovat el pentru tot ce s-a întâmplat, normal.

Am zis că el e mâna mea dreaptă acolo şi pentru că se întâmplă ce se întâmplă înseamnă că e vina lui că a ieşit ce a ieşit. A zis: Gigi, eu am demnitate, nu pot să stau în situaţia asta, eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec. Şi nu l-am lăsat să plece. Acum a venit să discutăm, cu Alexandru Tudor, altele, despre ce trebuie să facă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Telekom Sport.

Finanțatorul FCSB-ului a mai spus, potrivit Digi Sport, că: „Mihai Stoica nu o să plece de la noi cât sunt eu la FCSB”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.