Becali îl vinde pe Florin Tănase. Ofertă de 5 milioane de euro. ”E viitorul lui”
Gigi Becali, sumă uriașă ca dar de nuntă pentru fiica sa
Ultima Ora Sport

Gigi Becali îl laudă pe Hagi. ”E numărul 1”. Cine îl urmează în clasament

Gigi Becali a realizat, vineri, un clasament al antrenorilor din România. Finanțatorul FCSB spune despre Gheorghe Hagi că este cel mai bun antrenor român.

”Nu poţi să-l compari pe Piţurcă cu antrenorii care sunt acum în România. Piţurcă e mult mai mare ca ei, fără să-i jignesc pe alţii. Bine, în afară de Hagi. Hagi e numărul 1. Asta e valoarea, Hagi Piţurcă şi Dan Petrescu, da. Dacă mă pui să fac un clasament, spun Hagi, între Piţurcă şi Dan Petrescu nu pot să spun cine e locul 2. Nu poţi să-l compari cu italianul şi Papură pe Piţurcă. Omul a demonstrat cu calificări, dacă îl conteşti vine şi îţi dă cu calificările în cap şi taci din gură. Aici la fotbal nu este cu vrăjeală. Dar nici el nu poate să facă din argint aur, pentru că argintul e argint şi aurul e aur, nu poate face, el ştie asta. El a zis că vrea titlul, dar acum o să vadă şi în iarnă o să spună că are nevoie 4-5 jucători ca să ia titlul. Eu aşa cred”, a declarat Becali la Pro X.

În așteptarea meciului cu Universitatea Craiova, finanțatorul FCSB a adăugat: ”Am aşteptări să câştigăm meciul, să luăm trei puncte, pentru că din punct de vedere valoric avem cel mai valoros lot. Au fost accidentaţi zece jucători, jucătorii de bază nu i-am avut, de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acum nu mai ştim cu cine să jucăm. Moruţan poate reintra, Man poate intra şi el săptămâna care vine şi Nedelcu, săptămâna care vine sau peste zece zile. Ne aşteptăm să jucăm pe măsura valorii lotului, nu vreau să zic mai multe că nu mai vreau să mă mai laud, să mă mai trufesc, se supără Dumenzeu după aia. Mă aştept să jucăm la valoarea lotului, cine e mai bun să câştige”.

FCSB va evolua, în etapa a noua din Liga 1, împotriva Universităţii Craiova.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.