becali
Ultima Ora Sport

Gigi Becali A DECIS. Cine este NOUL ANTRENOR al FCSB

Gigi Becali A DECIS. Cine este NOUL ANTRENOR al FCSB

După mai multe runde de negocieri, Gigi Becali a decis ca Mihai Teja (40 de ani) să fie noul antrenor de la FCSB, în locul lui Nicolae Dică.

Cei doi s-au înțeles asupra colaborării, iar Teja, care în prezent antrenează la Gaz Metan, revine la FCSB, acolo unde a fost antrenor secund.

De-a lungul carierei, Mihai Teja a fost antrenorul lui U Cluj, al României U21, al lui Dinamo, al celor de la Pandurii. În vară, a preluat-o pe Gaz Metan, pe care o lasă pe locul 8 în Liga 1.

Becali a negociat și cu Dan Alexa înainte să se oprească la Teja.

Mutarea a fost anticipată de microbiști. Ieri, Winner a decis să blocheze pariurile pe faptul că antrenorul Gazului va fi numit la FCSB, la două ore de când afișase cotele pe site. Au fost mizate sume importante în toată țara la o cotă de 2.75.

930898 928095 cpr6094 mihai teja

A MAI FOST DORIT DE BECALI

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, dat în octombrie, Mihai Teja a dezvăluit că a mai avut o ofertă de la FCSB, când era la Univeristatea Cluj, unde a antrenat între octombrie 2015 și aprilie 2016.

„Atunci eram sub contract cu U și aveam și o clauză, deci era destul de greu să plec. Domnul Walter își dorea să rămân… N-am refuzat-o pe Steaua, doar că le-am transmis celor de acolo că trebuia să discute cu patronul Walter, aș fi plecat doar cu acordul lui”, spunea Teja atunci.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.