AMR 500 zile, sportul românesc se pregăteşte cu salariaţi ţinuţi la limita sărăciei
Ultima Ora Sport

Ghid pentru cei care vor să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

Ghid pentru cei care vor să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

Ministerul de externe a emis un ghid pentru cei care vor să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Nord.

 

Reguli de conduită în parcul olimpic şi numere de telefon pentru urgenţe consulare pot fi accesate online, în „Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarnă”, pus la dispoziţia cetăţenilor români de către Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Ghidul prezintă o serie de aspecte practice, deosebit de importante pentru buna desfăşurare a călătoriei în Republica Coreea, precum şi o serie de norme de conduită impuse în incinta Parcului Olimpic, arată un comunicat al MAE.

Cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada călătoriei în străinătate consultând „Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarnă” postat pe pagina web a MAE, la rubrica „Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie” (www.mae.ro), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cu acest prilej că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit pe pagina de web a MAE), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află.

Jocurile Olimpice de iarnă se desfăşoară între 9 şi 25 februarie la Pyeongchang, Coreea de Sud.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.