Gabi Tamaș, lovitură de la judecători. Ce decizie a primit fotbalistul
Ultima Ora Sport

Gabi Tamaș, după a 3 a noapte în arest. ”E alb ca varul”

Gabi Tamaș a petrecut deja a treia noapte în arest, după ce a fost prins băut la volan cu 205 km/h,. Potrivit publicației israeliene Sport 5, clubul a crezut că jucătorul va fi eliberat miercuri seară, dar a fost șocat să afle că va rămâne în custodia autorităților cel puțin până duminică, informează Digisport.ro.

Avocatul lui Tamaș a făcut deja apel la această decizie, cerând eliberarea sa sau măcar ca arestul să fie la domiciliu, dar nu i s-a acceptat: „Dacă ar fi fost israelian, ar fi fost deja liber și nici măcar nu era arestat la domiciliu”, este declarația acestuia.

Tamaș a fost reținut luni seară și, potrivit procedurilor, va rămâne în arest până la finalizarea cercetărilor. Tribunalul a luat decizia la cererea poliției.

Conform sursei citate, clubul israelian a luat deja legătura cu ambasada și este de așteptat să intervină pentru a ajuta la rezolvarea situației.

„E alb ca varul și complet palid”, susține publicația One, care continuă să descrie calvarul prin care trece fundașul de 35 de ani: „E nevoit să doarmă într-un centru de detenție. E deja a treia noapte și nu prea a dormit, îl doare inima”.

Clubul Hapoel Haifa e supărat pentru escapada lui Gabi Tamaș, iar antrenorul și-a avertizat jucătorii: „Sunt sigur că sunteți cu toții la curent și sunteți îngrijorați”, le-a spus Sharon Mimer jucătorilor de la Hapoel Haifa. „Nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație, fără să se gândească nimeni să prevină așa ceva, inclusiv jucătorul. Nu pot să intervin în decizia autorităților”, a precizat acesta pentru presa din Israel.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.