Funcționarul primăriei cerea 1.000 șpagă pentru locul de veci 1
locuri de veci
Ultima Ora Social

Funcționarul primăriei cerea 1.000 șpagă pentru locul de veci

Un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călărași a sesizat S.J.A. Călărași cu privire la faptul că un funcționar din primărie i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci.

Denunțul a fost făcut, miercuri, 7 februarie a.c., a fost înaintat de îndată și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcționarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menționată.

Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea inculpatului pentru cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul serii a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic și al Serviciului Operații – Structura Centrală  D.G.A.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii