FRF anunță participarea a 30 000 de copii la meciul României cu Norvegia 1
FRF anunță participarea a 30 000 de copii la meciul României cu Norvegia
Ultima Ora Sport

FRF anunță participarea a 30 000 de copii la meciul României cu Norvegia

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că la meciul dintre România și Norvegia, programat pe 15 octombrie, de la ora 21:45, din preliminariile pentru Euro 2020, vor asista peste 30000 de copii și însoțitorii lor.

”Dragi români, colegii noștri din țară au centralizat toate înscrierile copiilor sub 14 ani și ale însoțitorilor pentru partia România – Norvegia. Din toate colțurile României, susținerea pentru tricolori este uriașă! Avem 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori care vor să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45! Vă mulțumim, suntem emoționați ca și voi, abia așteptăm să luptăm împreună și să ne bucurăm împreună! Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League). Distribuția pe mail a biletelor va începe de astăzi, 11 octombrie. A fost nevoie de timp pentru verificarea CNP-urilor, centralizarea datelor și organizare logistică”, este o parte din anunțul publicat pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Selecționerul Cosmin Contra a transmis un mesaj de mulțumire copiilor înscriși, printr-un videoclip publicat pe Facebook: ”Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care s-au înscris în campania realizată de Federația Română de Fotbal pentru a ne susține în meciul cu Norvegia. Suntem impresionați de numărul imens cu care voi veți veni la stadion și ne face și mai responsabili pentru a vă face fericiți după acest meci. Hai România”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.