Franck Ribery a anunțat unde va merge după retragerea de la Bayern Munchen
Ultima Ora Sport

Franck Ribery a anunțat unde va merge după retragerea de la Bayern Munchen

Fotbalistul francez Franck Ribery, care îşi va încheia contractul cu Bayern Munchen la finalul sezonului, a anunţat, marţi, că va reveni în Bavaria după încheierea carierei, informează AFP.

„După cariera de jucător, în unul sau doi ani, voi reveni sută la sută la Munchen, pentru că aici mă simt bine şi familia mea la fel”, a declarat, într-o conferinţă de presă jucătorul în vârstă de 36 de ani, care va părăsi gruparea germană după 12 ani, pe 30 iunie.

Vizibil emoţionat, Ribery nu a precizat însă în ce va consta o eventuală funcţie la club.

„Am vorbit mult timp despre situaţia mea (cu conducătorii clubului), dar mai avem încă timp. În doi ani, multe lucruri se mai pot schimba”, a adăugat Ribery, precizând că se simte la Munchen „ca acasă”.

Clubul bavarez nu a comunicat deocamdată nimic oficial privind viitorul fostului internaţional.

Câştigător a peste 20 de trofee cu Bayern Munchen, între care Liga Campionilor în 2013, opt titluri de campion naţional şi cinci Cupe ale Germaniei, atacantul francez şi-a exprimat intenţia de a mai juca încă „un an sau doi”.

„Nu ştiu încă ce voi face anul viitor. Am mai multe opţiuni, dar încă este prea devreme. Dar ceva va fi cu siguranţă”, a răspuns el ziariştilor germani.

Cu patru puncte mai multe decât următoarea clasată, Borussia Dortmund, Bayern şi-ar putea adjudeca un nou titlu de campioană în acest weekend în cazul unei victorii cu RB Leipzig, pe care o va întâlni din nou pe 25 mai, la Berlin, în finala Cupei Germaniei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.