Fotomodelul Paris Hilton, 41 de ani,
Fotomodelul Paris Hilton, 41 de ani,
Externe Social Ultima Ora

Fotomodelul Paris Hilton, 41 de ani, a născut. Este primul copil al vedetei americane. FOTO

Fotomodelul și actrița Paris Hilton, a născut primul său copil.

Paris Hilton a anunțat nașterea primului său copil, pe o rețea de socializare. Potrivit presei din SUA, nou născutul este băiat.

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a afirmat ea, într-o postare pe reţelele de socializare însoţită de o fotografie şi de un emoji cu o inimă albastră.

Fotomodelul Paris Hilton a născut
Fotomodelul Paris Hilton a născut

Starleta, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit luna trecută că ea şi soţul ei, antreprenorul Carter Reum, au încercat o fertilizare in vitro în timpul pandemiei.

A fost „momentul potrivit”, deoarece lumea era „în impas” la începutul crizei Covid-19, a declarat ea pentru revista People.

Într-o declaraţie publicată marţi de revistă, Paris Hilton a spus că cei dragi ei sunt „copleşiţi de dragoste pentru băieţel”.

Presa americană celebră a relatat că bebeluşul, născut de o mamă surogat, este băiat.

Biografie

Paris Whitney Hilton (n. 17 februarie 1981) este o celebritate din Statele Unite ale Americii și o moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său.

Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel și actriță. Ea a fost descrisă drept o „celebutantă„, un amestec inedit de „celebritate” și „debutantă”.

Hilton s-a născut în New York City, ca primul născut dintre cei patru copii ai lui Richard Hilton și Kathy Richards. Sora sa mai mică este Nicky Hilton, iar frații săi sunt Barron Hilton II și Conrad Hilton II.

În partea maternă a familiei sale, Hilton este nepoata a doi copii vedete din anii ’70, Kim Richards și Kyle Richards, care au apărut în filmul Escape to Witch Mountain și programe TV precum Nanny and the ProfessorLittle House on the Prairie și mai apoi ER. Prin alianță, ea este de asemenea rudă cu Zsa Zsa Gabor (actrița născută în Ungaria care s-a căsătorit cu străbunicul lui Paris, Conrad Hilton) precum și cu Elisabeth Taylor (primul soț al actriței a fost chiar unchiul lui Paris Hilton, Conrad Nicholson Hilton Jr.).

Bunicii paterni sunt președinții lanțului hotelier Barron Hilton și soția sa, fosta Marilyn Hawley, iar străbunicii paterni au fost fondatorii hotelurilor Hilton Conrad Hilton și prima sa soție, Mary Barron.

Când Conrad Hilton a decedat în 1979, el nu le-a lăsat prin testament nimic copiilor săi sau celorlalți descendenți.

Barron Hilton a contestat această decizie și a câștigat în 1988. Conform revistei Forbes în 2005, valoarea netă a averii lui Barron Hilton era estimată la puțin peste 1 miliard de dolari americani, din care se așteaptă ca Paris să moștenească puțin mai mult de 50 de milioane de dolari.

În copilărie Hilton s-a mutat între mai multe case exclusiviste, incluzând aici un apartament în hotelul Waldorf-Astoria din Manhattan, Beverly Hills și the Hamptons.

În momentul de față, părinții săi dețin o casă estimată la 30.5 milioane de dolari în Bel Air, o proprietate de 12.3 milioane în the Hamptons, precum și o casă de 10 milioane pe colinele de la Hollywood (Hollywood Hills) în care ea și sora ei stau pentru a avea parte de intimitate și de acces rapid la cluburile din Los Angeles.

Arestare și închisoare

În septembrie 2006, când a fost arestată pe suspiciunea că a condus sub influența alcoolului. Hilton a fost arestată și pus în probațiune. Moștenitoarea a fost din nou în judecată doar câteva luni mai târziu după ce procurorul din Los Angeles City’s Oficiul a susținut că a încălcat condițiile de probă prin conducerea cu un permis suspendat.

În mai 2007, Hilton a fost condamnată la 45 de zile de închisoare, o sentință care a fost redusă ulterior la 23 de zile. După ce a stat doar trei zile complete de închisoare, Hilton a fost eliberată, din motive de sănătate nespecificate. Instanța a ordonat-o să-și completeze sentința petrecând 40 de zile în închisoare.

Paris Hilton a debutat în iulie 2006 cu single-ul „Stars are blind” care va fi urmat de un album, pregătit de lansare pe 22 august 2006.

Singeluri

  • Stars Are Blind (2006)
  • Turn it Up (2006)
  • Nothing in this World (2006)
  • Screwed (2007)
  • Do Ya Think, I’m Sexy (2007) (Italia)
  • My BFF (2008)
  • Paris for President (2008)

Albume

  • Paris (2006)
  • TBA (2008)

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.