Circulația este blocată pe mai multe drumuri naționale și județene din cauza apei și alunecărilor de teren
Cod galben de inundații în urma ploilor abundente
Ultima Ora Social

Foto. Pompierii au intervenit în gospodării pentru a evacua apa din urma inundațiilor

Pompierii continuă marţi evacuarea apei din mai multe gospodării inundate în judeţul Prahova, intervenind în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Bărcăneşti, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)În Ploieşti, pompierii intervin pentru scoaterea apei dintr-un beci, iar la Urlaţi, din două gospodării, inundată fiind o gospodărie şi din satul Ghighiu, comuna Bărcăneşti.

Foto. Pompierii au intervenit în gospodării pentru a evacua apa din urma inundațiilor 1

Sursa foto: ISU Prahova

ORA 16.57 Prahova: Gospodării inundate şi copaci doborâţi de vânt pe carosabil 

Pompierii prahoveni au intervenit, marţi, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării inundate, precum şi pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt pe carosabil, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).Un copac doborât de vânt a căzut pe DN 1D, în localitatea Albeşti-Paleologu, iar altul pe un drum local din comuna Tomşani, echipajele ISU Prahova acţionând pentru degajarea carosabilului.

Foto. Pompierii au intervenit în gospodării pentru a evacua apa din urma inundațiilor 2

Sursa foto: ISU Prahova

În localităţile Blejoi şi Valea Călugărească au fost inundate câteva curţi şi anexe gospodăreşti, pentru evacuarea apei intervenindu-se cu motopompe.

Foto. Pompierii au intervenit în gospodării pentru a evacua apa din urma inundațiilor 3

Foto: AGERPRES

Potrivit ISU Prahova, în mai multe localităţi din judeţ a căzut grindină, însă nu au fost raportate pagube materiale însemnate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii