FOTO! Cristiano Ronaldo la dans cu cea care îl acuză de viol
Ultima Ora Sport

FOTO! Cristiano Ronaldo la dans cu cea care îl acuză de viol

FOTO! Cristiano Ronaldo la dans cu cea care îl acuză de viol

Jurnaliștii de la The Sun au postat un videoclip în care starul portughez, Cristiano Ronaldo are un număr incendiar de dans alături de Kathryn Mayorga, cea care a depus plângere împotriva sa pentru viol.

FOTO! Cristiano Ronaldo la dans cu cea care îl acuză de viol FOTO! Cristiano Ronaldo la dans cu cea care îl acuză de viol 3

Imaginile au fost făcute în seara de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Mayorga lucra într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP.

Imaginile surprinse de cei de la The Sun îl arată pe starul portughez discutând cu ea, înainte de a o invita pe ea și o prietenă în apartamentul lui „pentru a se bucura de priveliștea din Las Vegas”. Apartamentul de lux avea chiar și un jacuzzi pe balcon. Domnișoara Mayorga (34 de ani) a spus că nu a vrut să intre în jacuzzi pentru că nu dorea să-și distrugă rochia. Ea a zis apoi că Ronaldo i-a oferit alte haine și i-a spus să se schimbe în baie.

Potrivit informațiilor, în timp ce Kathryne se schimba, Ronaldo a intrat peste ea, s-a dezbrăcat și i-a spus că vrea să facă sex. „S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de 1 la sută”, ar fi spus Kathryn, citând vorbele lui Ronaldo. „Scopul acestui proces este de a-l face pe Cristiano Ronaldo responsabil, într-un tribunal, pentru rănile cauzate lui Kathryn Mayorga și consecințele acelor răni”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.