Fotbal. Germania, învinsă acasă de Olanda 1
Ultima Ora Sport

Fotbal. Germania, învinsă acasă de Olanda

Selecţionata Germaniei a fost învinsă de Olanda cu scorul de 4-2, pe teren propriu, vineri seara, în preliminariile EURO 2020 la fotbal.

Nationalmannschaft a deschis scorul prin Serge Gnabry (9), dar batavii au întors scorul în decurs de mai puţin de zece minute după pauză, prin golul lui Frenkie de Jong (59) şi autogolul lui Jonathan Tah (66). Toni Kroos (73) a egalat din penalty, dar ”portocala mecanică” a făcut diferenţa prin golurile marcate de Donyell Malen (79) şi Georginio Wijnaldum (90+1).

Vicecampioana mondială Croaţia a câştigat cu 4-0 în Slovacia, în timp ce Gareth Bale a adus victoria Ţării Galilor în meciul cu Azerbaidjan (2-1), prin golul marcat în min. 84.Polonia a suferit primul eşec din această campanie, 0-2 cu Slovenia, în deplasare.

Belgia îşi menţine parcursul perfect, printr-o victorie fără emoţii în San Marino, cu 4-0, meciul fiind arbitrat de românul Horaţiu Feşnic.

Rusia s-a impus cu 2-1 în Scoţia, după ce gazdele au deschis scorul prin John McGinn (11). Pentru Sbornaia au marcat Artem Dziuba (40) şi Stephen O’Donnell (autogol) 59.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.