Fostul șef al Poliției Române audiat la DNA
Ultima Ora Justiție

Fostul șef al Poliției Române audiat la DNA

Fostul șef al Poliției Române audiat la DNA

Fostul şef al Poliţiei Române este audiat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cătălin Ioniţă a ajuns la sediul DNA, după ce, săptămâna trecută a mers acolo pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect, la o zi după ce şi-a anunţat demisia din funcţia de şef al Poliţiei Române.

Potrivit DNA, „Suspectul Ioniță Alexandru-Cătălin, în perioada 2009 – 2010 când îndeplinea funcția de șef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Sectorului 1 București, a pretins de la suspecta Dinu Petruța (persoană îndreptățită la reconstituirea dreptului de proprietate asupra unei suprafețe de aproximativ 18 hectare, în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov) cedarea cu titlu gratuit a unei suprafețe de 4 hectare din suprafața respectivă, promițând în schimb că îi va determina pe funcționarii publici cu atribuții în acest sens să urgenteze finalizarea procedurii de punere în posesie.”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii