Un an de război în Ucraina
Un an de război în Ucraina
Externe Ultima Ora

Fostul premier al Rusiei îi dă vestea necruțătoare lui Putin. Cât mai rezistă „Țarul”

Fostul prim-ministru al Rusiei Mihail Kasianov a declarat că amenințarea cu utilizarea armelor nucleare formulată de Vladimir Putin este o păcăleală.

Mihail Kasianov, premier al Rusiei între anii 2000 – 2004 și trecut mai apoi în opoziție, a afirmat că „are foarte multe îndoieli” în legătură cu utilizarea armelor nucleare de către regimul lui Vladimir Putin.

Fostul premier al Rusiei îi dă vestea necruțătoare lui Putin. Cât mai rezistă "Țarul" 3

Folosirea armelor nucleare, o cacealma a liderului rus Vladimir Putin

Asta în contextul în care, recent, liderul de la Moscova a anunțat că are de gând să utilizeze armele nucleare în scopul prezervării statului rus, amenințat de puterile occidentale.

Mai mult, Vladimir Putin vrea să organizeze referendumuri în orașele ocupate din Ucraina, în scopul alipirii lor la la Federația Rusă.

Potențialul militar al armatei ucrainene va crește și va avea un avantaj decisiv pe câmpul de luptă care va duce la schimbarea situației și, după cum cred, la prăbușirea regimului lui Putin.

În ceea ce privește mobilizarea, nu este o cacealma. În ceea ce privește potențiala utilizare a armelor nucleare, cred că este o cacealma”, a afirmat fostul premier rus.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.