Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită în formă continuantă pe vremea când era președinte al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor. Decizia nu este încă definitivă.
Justiție Ultima Ora

Fostul europarlamentar PDL, Marian Zlotea, dat în urmărire generală. Condamnat la 8 ani de pușcărie

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL și fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost dat în urmărire de către Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani şi jumătate de închisoare pentru corupție.

Marian Zlotea a fost condamnat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită, instigare la luare de mită şi trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit de la subalterni, firme şi supermarketuri bani şi produse alimentare pentru „pomeni electorale”.

Instanţa a dispus confiscarea de la Zlotea a sumei de 263.000 de lei. În prima instanță – Tribunalul Bucureşti – Marian Zlotea fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Zlotea a anunțat cu câteva ore înainte de a afla sentința că a plecat din România și va cere azil politic într-o altă țară.

Fostul europarlamentar PDL, Marian Zlotea, dat în urmărire generală. Condamnat la 8 ani de pușcărie 7

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii