ALERTĂ. Florin Busuioc ar putea intra astăzi din nou în operație
Ultima Ora Social

Florin Busuioc nu a scăpat de PERICOL. Va avea o luptă GREA

Florin Busuioc nu a scăpat de PERICOL. Va avea o luptă GREA
Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, le-a mulțumit tuturor celor care au transmis un gând bun, și spune că starea de sănătate a lui Busu este stabilă, însă pericolul nu a trecut.

Marți seară, actorul și prezentatorul Florin Busuioc a văzut moartea cu ochii după ce s-a prăbușit fără suflare spre finalul unui spectacol pe care îl susținea la Craiova. Medicii au intervenit la timp și i-au salvat viața printr-o operație. Ieri a fost transferat cu un elicopter la spitalul Fundeni din Capitală, unde este monitorizat permanent de medici. În tot acest timp, familia și prietenii i-au stat aproape și s-au rugat pentru starea lui de sănătate, scrie cancan.ro.

„Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe contul său de Facebook.

Nimic nu dădea de înțeles la finalul spectacolului că Florin Busuioc se simțea rău. Odată intrat în culise, însă, le-ar fi spus colegilor că nu are aer și nu poate respira.

Un angajat Filarmonica Oltenia a declarat: „În momentul în care a ieșit afară a spus că se simțea rău. După care, când a intrat… Aici este locul unde l-am găsit căzut pe domnul…”

Alex Ciuică este recuziter la Filarmonica Oltenia. Strângea decorurile când a auzit strigătorul de ajutor al actorilor. Imediat a ajuns în spatele scenei, unde Florin Busuioc zăcea întins pe podea. Împreună cu alte şase persoane a încercat să-l țină în viață.

„A fost o stare de șoc continuu… Am încercat să-i oferim aer, să-l… masajul cardiac pe care i l-a făcut colegul dânsului”, a povestit acesta.

Gestul lor a fost salvarea actorului, spun medicii care l-au găsit pe Florin Busuioc în stop cardio respirator. L-au resuscitat minute în șir, apoi actorul a fost dus la spitalul din Craiova, în speranța că va putea fi transportat la București. Vremea nu a permis decolarea elicopterului, așa că s-a decis ca actorul să fie operat la Craiova.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.