A demisonat și de șefia PSD București
A demisonat și de șefia PSD București
Ultima Ora #primarul general Social

Firea anunță deschiderea Podului Ciurel. Când are loc inaugurarea. FOTO-VIDEO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că podul Ciurel a fost deschis circulaţiei sâmbătă.

”Începând din această dimineață, bucureștenii pot circula pe Ciurel (1 pod hobanat peste Dâmbovița, 3 pasaje supraterane și 9 bretele rutiere) care simplifică foarte mult legătura dintre cele două artere – Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței.

Firea anunță deschiderea Podului Ciurel. Când are loc inaugurarea. FOTO-VIDEO 5

În etapa a doua a investitiei, pentru care sunt aprobate atât proiectul tehnic, cât și culoarul de exproprieri, se construieste drumul expres între Nod Virtuții și Autostrada A1.

Firea anunță deschiderea Podului Ciurel. Când are loc inaugurarea. FOTO-VIDEO 6

.Din păcate, timp de zece ani această investiție a stagnat din cauza intereselor meschine, dovedite ulterior și nelegitime în instanță, ale unor ONG-iști care acum au tupeul să aspire la funcțiile de primar, al sectorului 6, respectiv al Capitalei”, anunță Firea.

Inaugurare Pod Ciurel

Începând din această dimineață, bucureștenii pot circula pe Ciurel (1 pod hobanat peste Dâmbovița, 3 pasaje supraterane și 9 bretele rutiere) care simplifică foarte mult legătura dintre cele două artere – Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței. În etapa a doua a investitiei, pentru care sunt aprobate atât proiectul tehnic, cât și culoarul de exproprieri, se construieste drumul expres între Nod Virtuții și Autostrada A1.Din păcate, timp de zece ani această investiție a stagnat din cauza intereselor meschine, dovedite ulterior și nelegitime în instanță, ale unor ONG-iști care acum au tupeul să aspire la funcțiile de primar, al sectorului 6, respectiv al Capitalei.#DezvoltareNuDemolare #SalvamNuBlocam#OameniiPePrimulLocNuBlocam#OameniiPePrimulLoc

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 18 septembrie 2020

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.