Finala Rogers Cup. Rafael Nadal îl va întâlni pe Daniil Medvedev 1
Nadal a ajuns în turul 3 la US Open
Ultima Ora Sport

Finala Rogers Cup. Rafael Nadal îl va întâlni pe Daniil Medvedev

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 2 ATP, îl va întâlni duminică, în finala turneului de la Toronto, pe rusul Daniil Medvedev, locul 9 ATP.

Rusul a continuat forma excelentă arătată la Rogers Cup și s-a calificat în prima sa finală de turneu Masters 1000 după ce l-a învins pe compatriotul său, Karen Khachanov, scor 6-1, 7-6(6), partida durând o oră și 23 de minute.

Daniil Medvedev nu a pierdut niciun set până acum în această competiție, trecând, pe rând, de Kyle Edmund, Christian Garin și Dominic Thiem.

Este a cincea finală în care joacă rusul anul acesta, incluzându-o pe cea câștigată de la Sofia, dar e primul meci contra marelui campion spaniol Rafael Nadal.

„Joc foarte bine acum. Știu că pot să joc așa în continuare, nu o să fie ușor pentru Rafa. O să fie un meci dificil. Sper să reușesc să-l bat”, a declarat rusul, după meciul câștigat în fața lui Khachanov.

Pe de altă parte, spaniolul a ajuns în finală fără niciun efort, după ce Gael Monfils, cel împotriva căruia trebuia să joace semifinala, s-a retras din cauza unei accidentări.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.