Festival de teatru în Sibiu în acest weekend. 540 de eveniment cu tema ”Arta de a dărui”
Festivalul Național de Teatru a scos la vânzare biletele
Ultima Ora Social

Festivalul Național de Teatru a scos la vânzare biletele

 Biletele pentru spectacolele celei de-a 29-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, care are loc în perioada 18 – 27 octombrie, vor fi puse în vânzare vineri, la ora 12.00.

Biletele vor fi disponibile online, pe https://www.mystage.ro/fnt, și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Organizatorii precizează că, anul acesta, nu vor exista bilete puse în vânzare la casele teatrelor unde sunt programate spectacole.

Cea de-a 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru aduce și anul acesta în Capitală, între 18 şi 27 octombrie, producţii internaţionale de prestigiu, respectând tradiția de a prezenta mari spectacole ale lumii la eveniment, iniţiată în 2006 de criticul Marina Constantinescu, în primul mandat de director al manifestării.

Pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru se găsesc mai multe detalii privind programul spectacolelor şi evenimentelor.

Proiect cultural este finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti, iar producători sunt UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte și Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.