Federația Neguvernamentală Antidrog și-a stabilit reprezentantul la Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite 3
Social Ultima Ora

Federația Neguvernamentală Antidrog și-a stabilit reprezentantul la Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite

Dorin Opreanu ca urmare propunerii acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici, a fost votat reprezentatul F.N.A. la ECOSOC branch N’GOS. Dl. Dorin Opreanu în calitate de vicepreședinte a CIADO România, a dovedit cea mai bună înțelegere a fenomenului atât raportat la politicile publice de prevenire și informare asupra riscurilor asociate consumului cât și o adevărată compasiune și implicare față de consumatorul dependent.

Aceste calități a determinat Comitetele directoare ale organizațiilor ce compun FNA să-i acorde votul de încredere pentru un mandat de 4 ani (2022-2026). Dorin Opreanu este directorul general al Agenției de finanțare a investițiilor rurale și consilier județean al Consiliului Județean Constănța.

Federația Neguvernamentală Antidrog și-a stabilit reprezentantul la Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite 4

Federația Neguvernamentală Antidrog va comunica decizia și European Parliament d-nei președinta Roberta Metsola, European Commission comisarului afaceri interne d-na Ylva Johansson dar și Guvernul României, premierului Nicolae Ionel Ciucă, Ministerul Afacerilor Interne, România, domnului ministru Lucian Bode, președintelui interimar a Senatul României d-na Alina Gorghiu și președintelui Parlamentul României – Camera Deputaților, dl. Marcel Ciolacu având convingerea că desemnarea domnului Opreanu va aduce un plus în elaborarea și aplicarea politicilor europene antidrog cât și o mai bună aplicare a politicilor naționale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.