FCSB va renunța la Mihai Teja. Becali s-a supărat că a pierdut campionatul
Ultima Ora Sport

FCSB va renunța la Mihai Teja. Becali s-a supărat că a pierdut campionatul

Mihai Teja este ca şi demis de la FCSB, în acest moment lipsind doar anunţul oficial. Gigi Becali a declarat public, luni seară, că din sezonul următor echipa va fi pregătită de alt antrenor. Omul de afaceri este supărat pe modul în care a fost pierdut campionatul.

Este de părere că Teja avea obligaţia să câştige în duelurile din sezonul regulat, cu ultimele clasate. ”Acolo s-a pierdut campionatul”, a declarat Gigi Becali. Deşi în ultimele zile s-a vorbit despre varianta Şumudică, patronul spune că ”nu vrea scandal” , după ce a văzut poziţia fanilor. Afirmă că va alege un tehnician român. Nu vrea să mai audă de străini la FCSB pe banca tehnică, dar nici în privinţa jucătorilor. Decizia ar fi luată din patriotism. Vrea să ajute echipele naţionale de juniori, dar şi naţionala mare.

”I-am spus ‘Băi, Mihai, la Steaua (n.r. FCSB) nu se poate fără titlu’. Mi-a spus că, cum a luat el echipa nu se poate să pierzi. Noi am jucat cu ultimele clasate, trebuia să fim în faţă noi! Cu Chiajna, Călăraşi… El a pierdut cu ultimele trei clasate. Am zis hai s-o uităm, Mihai. Hai să ne uităm la play-off. Am început play-off-ul cu două puncte de recuperat, acum sunt cinci. Din 18 puncte, noi am câştigat 8 cu Chiajna, Călăraşi…”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, care a declarat că nu îl intersează titlul, ci banii din cupele europene.

„N-am pierdut nimic. Ce, m-a născut mama cu titlul? Pe mine nu mă interesează titlul, pe mine mă interesează banii. Banii îi câştigi dacă te duci în Liga Campionilor. Poate e mai bine de pe locul doi, să mă duc în Europa League, decât să iau titlul şi să nu mă duc în Liga Campionilor. Pentru mine, fotbalul este un joc. Un joc pe bani mulţi. Dacă suntem la cinci puncte, nu am luat titlul, normal că am greşit. La fotbal e pe fapte, în general mie, în viaţa, sunt genul de om care nu-mi plac vorbele. Eu şi vorbesc, dar vorbesc numai pe fapte. Am greşit că n-am luat titlul”, a încheiat Becali.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.