FCSB va avea jucători noi. Ce anunță Gigi Becali 1
Ultima Ora Sport

FCSB va avea jucători noi. Ce anunță Gigi Becali

 A mai rămas doar o zi până la marele meci FCSB – Dinamo, iar finanțatorul „roș-albaștrilor” a început să pună presiune pe jucătorii antrenați de Bogdan Argeș Vintilă. Vineri dimineața, 4 octombrie, Gigi Becali a precizat că este nemulțumit de Gnohere și Tănase și că se gândește să întărească echipa.

„Cel mai mare semn de întrebare este că nu avem un atacant. Avem un atacant valoros, pe numele lui Harlem Gnohere, care are calitate și valoare, dar nu are ambiție, nu își dorește să fie la greutatea optimă. Dacă ai kilograme în plus te miști greu. În rest, toți sunt niște jucători extraordinari. O să vedem noi cine va fi Oaidă, spre exemplu, peste vreo doi ani. Ăsta e jucător de Real Madrid, de Barcelona, veți vedea cine va fi el în Europa.

Dacă se prezintă așa Gnohere și dacă Tănase nu dă randament, e nevoie neapărată de un nou atacant. Nu am ce să iau din Liga 1, singurul bun și pe care regret că nu l-am luat este Omrani. Mă mai gândesc la Cardoso, îl vom lua de la Gaz Metan Mediaș, da. Mie îmi place mult de Fofana. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingea. Trebuie să îl luăm pe Cardoso, e român, cum să nu îl luăm?”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Spre deosebire de Gigi Becali, antrenorul FCSB-ului a declarat în cadrul conferinței de presă susținută înaintea derby-ului FCSB – Dinamo că jucătorii săi nu au probleme cu greutatea.

„(n.red. – despre lotul pe care îl are la dispoziție) Mai puțin șase jucători accidentați. Belu este accidentat, în plus, față de cei care erau înainte. Nu am probleme de greutate în momentul ăsta. „, a spus Bogdan Argeș Vintilă.

În prezent, FCSB ocupă locul nouă, cu 14 puncte, iar Dinamo este pe locul zece cu un punct mai puțin. FCSB – Dinamo se va juca pe Arena Națională, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.