FBI a adus agenți cu capacități paranormale să-l analizeze pe Dincă 1
Ultima Ora Justiție Social

FBI a adus agenți cu capacități paranormale să-l analizeze pe Dincă

Apar noi detalii în cazul Caracal. Se pare că americanii de la FBI se implică serios în cazul Caracal. Recent, au apărut informații că în România au fost aduși agenți americani cu capacități paranormale. Aceștia urmează să îl analizeze pe criminalul Gheorghe Dincă. Dezvăluiri de ultim moment din anchetă.

Noi informații despre implicarea FBI în cazul Caracal au apărut recent. Astfel, din echipa de agenți FBI, venită la București, special pentru cazul lui Gheorghe Dincă, fac parte și specialiști în analiza comportamentală şi mediumi cu capacităţi paranormale.  Dr. Gheorghe Alexandrescu, medic legist, fost șef al Laboratorului de Prosectură al Institutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”, a adezvăluit recent că din echipa FBI fac parte şi specialiști în analiza comportamentală şi mediumi care au dovedit că au capacităţi paranormale.

„Legislaţia noastră prevede examen medico-legal – care include si consult psihologic cu testele specifice – în materia penală pentru precizarea discernământului în momentul săvârşirii faptei infracţionale dar şi în materia civlă, pentru precizarea capacităţii de testare în vederea întocmirii unui act de dispoziţie, cum ar fi un testament etc. sau stabilirea capacităţii de exercitare a unor activităţi, cum ar fi capacitatea de conducere auto, port armă, etc. şi, oricând, există suspiciuni asupra stării psihice a unor persoane. Însă (așa cum este și cazul suspectului din Caracal n.r.), analiza comportamentală şi colaborarea cu mediumi care au dovedit că au capacităţi paranormale în unele cazuri de dispariţie sau omor, reprezintă achiziţii mai recente”, a declarat profesorul Alexandrescu, potrivit evz.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.