Fata sechestrată în Alexandria își cunoscuse agresorul pe Facebook! 1
Ultima Ora Justiție

Fata sechestrată în Alexandria își cunoscuse agresorul pe Facebook!

În această dimineață, vocea disperată a unei copile chema polițiștii s-o salveze. Era sechestrată în apartamentul unui tânăr din Alexandria, după ce mersese, de bunăvoie, împreună cu acesta la el acasă. Fata, dintr-o zonă rurală a Teleormanului, îl cunoscuse pe tânărul în vârstă de 22 de ani pe o rețea de socializare, purtând cu acesta mai multe discuții. În cele din urmă, au schimbat numerele de telefon și și-au propus să se întâlnească personal. Cei doi au ajuns, în cele din urmă, la un grătar, după care băiatul i-a propus să-l însoțească la el acasă. Ce s-a întâmplat în apartamentul din Alexandria numai cei doi știu în acest moment, dar este cert că la ora 6 dimineața fata a sunat la 112, spunând că este sechestrată într-un apartament din reședința județului Teleorman, fără a indica adresa exactă, scrie liberinteleorman.ro.

Important e faptul că în cazul acesta, polițiștii au reușit să localizeze fata în timp util și au bătut la ușa presupusului agresor destul de rapid, încât să salveze fata. Potrivit surselor noastre, victima a fost dusă la Spitalul Județean din Alexandria, unde a fost examinată de un medic ginecolog și se pare că se confirmă faptul că aceasta a întreținut relații sexuale. Nu a avut, însă, nevoie de spitalizare.

Până la această ora, fata nu a depus încă plângere împotriva tânărului, dar mai are la dispoziție, din punct de vedere legal, câteva zile pentru a face acest lucru. S-a întocmit, însă, dosar penal și parchetul cercetează în continuare cazul pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.

Totuși, situația poate fi considerată un semnal de alarmă și chiar o lecție pentru toți cei care acceptă invitații din partea unor persoane necunoscute pe care le “întâlnesc” în mediul virtual. Iar cei mai vulnerabili în fața acestor agresori și prădători sexuali sunt copiii și tinerii, care nu au capacitatea de a se proteja singuri și nici educația anti-victimală necesară pentru a ști cum să evite situațiile fără ieșire.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.