Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Social

Farsă la 112. Un copil de 13 ani a anunțat răpirea unui bărbat

Un copil de 13 ani din Tecuci a pus autoritățile pe jar după ce a sunat la 112 anunțând că un taximetrist a fost răpit. Imediat, polițiștii au dat alarma și împreună cu jandarmii au împânzit orașul în căutarea persoanei care ar fi fost răpite. Până la urmă s-a dovedit a fi o farsă.

Surse apropiate anchetei spun că incidentul s-a produs, marți, în orașul Tecuci după ce o voce masculină a sunat la 112 și a anunțat propria răpire.

Apelul a fost înregistrat la ora 16.45, iar presupusa victimă a spus că lucrează ca șofer de taxi în orașul Tecuci și că a fost răpită de un client. Victima a cerut ajutorul polițiștilor, iar aceștia au dat alarma și au declanșat o acțiune de căutare.

În ajutor au sărit și jandarmii care au participat la operațiune cu mai multe echipaje.

Într-un final s-a aflat că totul a fost o farsă pusă la cale de un copil de 13 ani. Acesta a fost descoperit de polițiști în aproximativ jumătate de oră și este audiat.

Deoarece este minor, părinții vor fi amendați cu suma de 1.000 de lei pentru falsa alarmare a organelor de poliție, au precizat sursele, conform mediafax.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.