Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături
Alexandru Cumpănașu, detalii explozive. A dat de urma Alexandrei
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu, declarație șoc. Alexandra este în viață

Alexandru Cumpanasu a anunță că a „hotărât”, împreună cu familia Macesanu, că „Alexandra este vie”. „Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodată”, adaugă Cumpanasu.

„După discuția de ieri cu părințîi am hotărât împreună că Alexandra este VIE până când trupul ei viu sau nu va apare și atâta timp cât în sufletul nostru vom SIMȚI că este vie. Așa că va rugăm dacă veți face rugăciuni pt EA să o faceți la vii nu la morți!. Oameni minunați și buni, după 12 zile de când Alexandra a dispărut și în ciuda tuturor dovezilor de încrengături între clanurile mafiote și poliție, parchet, politicieni NU a fost arestat 1 clan din Caracal sau altă parte. Fraților UNUL!. Prin urmare propun fie desființarea DIICOT și Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din IGPR fie arestarea în toate județele țării a unui clan în fiecare zi. Lupta și curajul Alexandrei pt supraviețuire care ne va bantui multe zile viață ne va aduce în fiecare zi aminte de aceste clanuri, rețele, grupări care răpesc și omoară copii dar nu sunt deranjați de nimeni, conform aktual24.ro

Nu voi lasă sacrificiul acestui ÎNGER să fie în van. Cer MAI și DIICOT să-și reabiliteze imaginea nu prin vorbe ci prin fapte și să înceapă UN RĂZBOI total împotriva crimei organizate. În fiecare zi să vedem că dispare din fiecare comunitate câte un grup infracțional. Este singură lor șansă de reabillitare și redobândire a încrederii noastre. Altfel, simple rotațîi de cadre și vorbe goale alături de comisii care să îngroape adevărul îi vor distruge din temelii că instituții.

În al doilea rând, PARLAMENTARII de Olt nu știu nimic de vreun clan!…. Am un sfat pt ei să se abțînă pt că așa cum a dovedit jurnalistă Sorina Matei vor apare documente și nu bârfe nu că îi cunosc ci că le-au încredințat bunuri ale instituțiilor locale. Veți află multe în perioada următoare.

În al treilea rând NU mă las până când TOATĂ rețeaua care a răpit-o și maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsă!. Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodată”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Jurnalistă Ioana Ene Dogioiu explică limpede însă de ce crede că Gheorghe Dincă nu este parte a nciunei rețele.

„A devenit clar că Dincă este un criminal în serie, adică un criminal care are la activ mai mult de o victima. Deocamdată este certă, pe baza testelor ADN, uciderea Alexandrei și devine din ce în mai probabilă uciderea Luizei, ambele recunoscute de Dincă.

Imboldul lui este de natură sexuală. De aceea, Dincă și vorbește despre fete că despre prostituate. Este zona lui de delir sexual, în care probabil se consideră exact ceea ce nereușind să fie a derapat psihiatric.

Nu există în istoria criminalisticii un criminal în serie, mai ales unul cu motivație sexuală, care să fi acționat altfel decât singur. Nu mă refer desigur la bandele de tâlhari pentru care crimă face parte din jaf sau este o complicație a jafului. Criminalii în serie nu au niciodată complici pentru că motivațiile lor sunt foarte personale.

În egală măsură ei nu sunt eligibili pentru rețele de traficanți, pentru că, pe de-o parte, pun în pericol „marfă”, pe de altă parte, atrag anchete și scandaluri, deci strică și treaba, plus că sunt incontrolabili și imprevizibili.

De altfel, nu există absolut niciun indiciu concret privind existența unei rețele din care Dincă să facă parte. Sunt doar povești despre Italia, de unde Dincă nu a fost însă expulzat, deci nu e documentată acolo vreo activitate infracțională, speculații, compilații, asocieri, dar nimic, absolut nimic concret.

Antena3 îl plasează într-o rețea la Bari, unde însă el nu a călcat niciodată. Nu a fost audiat vreun posibil complice.

Asta nu înseamnă însă că nu există rețele în zona, nu înseamnă că ele nu sunt în complicitate cu autoritățile și că ele nu l-au ajutat indirect pe Dincă: în atâta activitate infracțională de tip rețea, Dincă a lucrat liniștit pentru că, după cum s-a văzut, nimeni nu s-a mai agitat la încă niște dispariții”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

„DIICOT împinge către presă pe surse povești despre rețele, că să-și justifice competență asupra unui caz de omucidere, televiziunile amplifică tema că să mestece în poveste cât mai mult, iar Alexandru Cumpanasu, din câte înțeleg rudă cam de la Adam și Eva cu Alexandra, își face propriul joc de imagine”, subliniază Dogioiu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.