Performanță uriașă pentru Mihaela Buzărnescu. S-a calificat în finală
Performanță uriașă pentru Mihaela Buzărnescu. S-a calificat în finală
Ultima Ora Sport

Fabuloasa Mihaela Buzărnescu mai face un meci eroic și avansează în optimi la Eastbourne

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) continuă forma impresionantă arătată în acest an. Jucătoarea noastră a reușit o revenire miraculoasă în meciul cu Kiki Bertens și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne.

Jucătoarea noastră s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, după două ore și 42 de minute de tenis spectacol.

Mihaela a fost dominată clar mai bine de o oră din meci de Bertens, care a copleșit-o pe jucătoarea nostră cu un joc extrem de compact. Olandeza a câștigat primul set cu 6-3 și a avut 5-2 în decisiv. Dar Mihaela ne-a obișnuit în acest că nu renunță niciodată la luptă, iar de aici a rezultat o nouă revenire fabuloasă, porivit gsp.

„Micky” a luptat eroic și a reușit să împingă setul secund în tie-break, pe care l-a câștigat la 5 după o luptă extrem de echilibrată.

În decisiv, Buzărnescu a fost cea care a dictat ritmul jocului. Jucătoarea noastră a hăituit-o în permanență pe Bertens, a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-3. În ciuda nervilor din game-ul 8, cel mai tensionat din decisiv, când Mihaela a aruncat vorbe grele pe teren.

Buzărnescu va juca în turul următor cu Jelena Ostapenko, învingătoare în fața jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi, scor 6-3, 7-5. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest an, la Doha, Mihaela reușind o victorie categorică, 6-1, 6-3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.