Explozie într-o locuință. 4 copii şi doi adulţi, la spital
Explozie într-o locuință. 4 copii şi doi adulţi, la spital
Social Ultima Ora

Explozie puternică într-un bloc din Pitești. O femeie de 69 de ani, a fost transportată la spital

O explozie puternică a avut loc, vineri dimineața, în jurul orei 3 și 50 de minute, într-un apartament al unui bloc din municipiul Pitești.

În urma exploziei, o femeie de 69 de ani, proprietatra apartamentului în care a avut loc deflagrația, a fost dusă de urgență la spital, iar o alta a suferit un atac de panică.

”În jurul orei 03:50 pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Piteşti.

În urma incidentului, proprietara locuinţei, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluată şi transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a anunţat ISU Argeş.

De asemenea, paramedicii SMURD au monitorizat o femeie care a suferit un atac de panică, neavând nevoie de transport ulterior la spital.

Pompierii sunt la locul deflagraţiei pentru a asigura măsurile specifice de prevenire şi stingere ale incendiilor, precum şi primul ajutor la nevoie. Totodată, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti asigură măsuri de ordine, pentru sprijinirea intervenţiei pompierilor.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, au fost luate măsuri de evacuare a locatarilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.