Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Sibiu
Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Sibiu
Social Ultima Ora

Explozie într-un bloc din Giurgiu. O persoană rănită, alte 14 au fost evacuate

O explozie puternică a avut loc vineri spre sâmbătă într-un bloc din Giurgiu.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a suferit arsuri şi a fost transportat de un echipaj SMURD la spital, în urma unei explozii care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu, transmite ISU Giurgiu.

„În această noapte, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pe strada Vaporului din municipiul Giurgiu, acolo unde a avut loc o explozie într-o garsonieră situată la parterul unui bloc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD, un echipaj CBRN şi trei ambulanţe SAJ.

Aceştia au constatat faptul că în urma evenimentului un bărbat care locuia singur în garsonieră, în vârstă de 68 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului şi la picioare. Acesta era conştient, a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Din cauza exploziei şi a incendiului, echipajele de pompieri au evacuat 14 persoane de pe scara respectivă, printre care doi copii. Nu au fost alte persoane rănite.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului în garsonieră. La faţa locului au intervenit şi echipe de la societăţile de furnizare a energiei electrice şi gazelor.Din garsonieră au fost evacuate de pompieri două butelii intacte şi nu se cunoaşte, deocamdată, cauza exploziei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.