Explozie devastatoare şi incendiu puternic la o grădiniţă din județul Brăila 1
Ultima Ora Social

Explozie devastatoare şi incendiu puternic la o grădiniţă din județul Brăila

Explozie devastatoare şi incendiu puternic la o grădiniţă din județul Brăila! Pompierii s-au luptat peste trei ore cu focul, iar autorităţile încearcă să afle ce anume a provocat explozia. Clădirea nu ar fi racordată la gaze, iar o butelie a fost scoasă intactă din interior, informează B1 TV.

Duminică dimineață, puțin după ora 9.00, o bubuitură puternică a zguduit liniștea comunei Movila Miresii. Imediat, un apel la 112 anunța o explozie produsă la gradinița din localitate. Deflagrația a fost urmată de un incendiu devastator. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Între timp, localnicii au încercat să limiteze pagubele.

În incendiu au fost distruse ferestrele, acoperișul, mobilierul, calculatoarele, dar și arhiva școlii, care se afla în același corp de clădire. Practic, din gradiniță au rămas doar pereții.

Explozia s-a produs în condițiile în care imobilul nu este racordat la rețeaua de gaze. Pompierii au găsit o butelie, care însă era intactă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii