Este uluitor. Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu după accidentul cutremurător 1
Este uluitor. Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu după accidentul cutremurător
Ultima Ora Justiție Social

Este uluitor. Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu după accidentul cutremurător

Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu, după ce a ucis un om? Răspunsul poate fi unul șocant, pentru că fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scăpa basma curată, fără nicio zi de pușcărie. Dacă va fi găsit vinovat pentru provocarea accidentului auto, tânărul riscă ani grei de închisoare, conform playtech.ro

Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu

Impactul rutier în care a fost implicat Mario Iorgulescu s-a petrecut la începutul lunii septembrie și a dus la moartea unui alt tânăr, Dani Vicol. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-ar fi aflat sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise când a provocat dezastrul auto.

Mario Iorgulescu riscă între 8 luni și 6 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de către un judecător

Accidentul în care Mario Iorgulescu a fost implicat s-a petrecut pe Șoseaua Chitilei. Acesta a pierdut controlul volanului de la mașina sa, marca Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens. S-a cioncit violent cu un alt autoturism, în care se afla Dani Vicol, de 24 de ani. În mod macabru, tânărul se întorcea acasă, pe 8 septembrie 2019, de la o înmormântare. A decedat pe loc în urma impactului puternic provocat de fiul președintelui LPF.

Pentru că este acuzat de ucidere din culpă, dar și că a condus sub influența drogurilor și a alcoolului, Mario Iorgulescu riscă să petreacă ceva timp în închisoare. Pedeapsa în cazul său ar putea fi între 8 luni și 6 ani. Există însă și șansa unui judecător indulgent, care să suspende executarea.

Senatorul Robert Cazanciuc a propus la finalul lunii trecute ca șoferilor în cazuri similare cu Mario Iorgulescu să le fie anulat acest drept și să nu mai aibă parte de suspendarea executării pedepsei cu închisoarea. În acest caz, și fiul lui Gino Iorgulescu ar putea merge după gratii.

Ce substanțe consumase Mario Iorgulescu

Martorii care au asistat la scenele de groază le-au spus anchetatorilor că Mario Iorgulescu s-ar fi aflat sub influența mai multor substanțe și s-a urcat în această stare la volan. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, potrivit a1.ro.

De asemenea, rezultatele analizelor de laborator efectuate ulterior au arătat că acesta a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge. A fost depistat pozitiv și pentru consum de cocaină.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.