Primarul Clujului, Emil Boc, mesaj puternic pentru locuitorii orașului. ”Mergeți la vot”
Ultima Ora Social

Emil Boc, primarul Clujului, DIVULGĂ SECRETUL vieții diferite din orașul pe care îl conduce. De ce acolo este mai bine

Emil Boc, primarul Clujului, DIVULGĂ SECRETUL vieții diferite din orașul pe care îl conduce. De ce acolo este mai bine

Primarul Emil Boc a explicat marți dimineața în direct la Realitatea FM ceea ce se întreabă mulți, de le un timp încoace. De ce este viața diferită la Cluj de restul României.

Primarul Emil Boc, la Realitatea FM: „Viața la Cluj este diferită în primul rând pentru că oamenii sunt diferiți și oamenii fac diferența. Oamenii ospitalieri, calzi, primitori, calmi, deschiși, toleranți, cu bunul simț acela necesar pe care ardeleanul îl are în sânge și pe care, repet, ne ajută și pe noi să ne dezvoltăm și să lăsăm o impresie bună celor care vin aici.

De la taximetristul care, în proporție de 99%, are un comportament foarte elegant, decent. Seviciul de taximetrie este un serviciu de calitate, care ne face cinste prin modul în care se comportă, prin modul în care omunică cu pasagerii.

Mă refer la la acel serviciu care este apreciat de cei care vin la Cluj. Evident că și aici mai avem niște excepții, dar poliția locală își face datoria, face controale, verifică. Per ansamblu este un serviciu care produce efecte pozitive.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.