Emil Boc, mesaj pentru clujeni. Ce le transmite edilul în plină pandemie. ”Dacă nu vom avea cetățenii de partea noastră, nu vom reuși!” 5
Social Ultima Ora

Emil Boc, mesaj pentru clujeni. Ce le transmite edilul în plină pandemie. ”Dacă nu vom avea cetățenii de partea noastră, nu vom reuși!”

Primarul municipiului, Cluj-Napoca, Emil Boc, explică de ce există un număr mare de infectări cu Coronavirus în orașul pe care-l conduce și implicit în județ.

Boc, face un apel la cetățeni, și îi roagă să respecte măsurile de securitate impuse de Guvern.

Judeţul Cluj se află pe locul II la numărul de infectări cu noul coronavirus, cu 344 de noi infectări în doar 24 de ore, numărul total de cazuri ajungând la 9677.

”Avem o capacitate foarte mare de testare. Ne apropiem de 3.000 de teste pe zi, aproape de zece ori mai mult decât în unele judeţe din ţară.

Asta are şi un avantaj, dincolo de faptul că are o parte negativă să spunem că apare acest procent ridicat, dar partea pozitivă este că reuşim să testăm şi să izolăm.

Cred că asta este soluţia actuală cea mai bună pentru a putea menţine sub control epidemia: testare, izolare, măsuri sanitare, iar pe de altă parte acţiunile sanitare şi responsabilitatea individuală sunt două faţete ale aceleiaşi monede.

Astăzi ele trebuie să meargă mână în mână. Dacă nu vom avea cetăţenii de partea noastră, nu vom reuşi să menţinem sub control epidemia”, a spus primarul Emil Boc, în exclusivitate la Antena 3.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii