Directorul adjunct al ASSMB, reţinut de DNA
Directorul adjunct al ASSMB, reţinut de DNA
Ultima Ora Social

Eliberat al lui Toader, reținut din nou pentru tâlhărie

Un tânăr de 21 de ani din județul Hunedoara, eliberat în ianuarie din penitenciar în baza recursului compensatoriu, a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Gorj, fiind acuzat că a tâlhărit o femeie în fața unui bloc din Târgu-Jiu, transmite MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, tâlhăria a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc din Târgu-Jiu.

Poliţiştii au descoperit că agresorul care i-a smuls poșeta unei femei de pe umăr și a îmbrâncit-o este un fost deţinut care a ispăşit o pedeapsă pentru furt şi care a fost eliberat din Penitenciar în luna ianuarie, în baza recursului compensatoriu.

„Poliţiştii din Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 21 de ani, din municipiul Petroșani, judeţul Hunedoara, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Joi, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că vecina sa, de 67 de ani, ar fi fost victima unei agresiuni și i-ar fi fost sustrasă geanta, în care avea documente personale și suma de 200 de lei, de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla în parcarea blocului unde locuiește”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La scurt timp, suspectul a fost identificat de polițiști în Petroșani și dus la sediul Poliției.

Vineri, tânărul va fi audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care vor stabili dacă va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.