Miliarde de euro furate în România
Miliarde de euro furate în România
Externe Social Ultima Ora

Ecopoliticnews.ro: DEZVĂLUIRI. Româncă ”țepuită” cu 500.000 de euro de un italian, sprijinit de grupuri de interese locale din Gorj

După ce am văzut în ultimii ani, mai multe stiri legate de cum româncele ”seduc” sau ”tepuiesc” cetățeni italieni, în cazul pe care-l prezentăm în continuare este de fapt inver.

Se încercă de câțiva ani, preluarea prin diferite ”artificii”, presiuni și chiar prin metode cu iz penal, a unei afaceri, un centru SPA în județul Gorj, lângă municipiul Motru, în care o româncă a investit peste 500.000 de euro, de către un cetățean italian impreună cu avocați, experți financiari, polițiști și persoane din justiție care s-au coalizat împotriva acestei femei de afaceri românce, scrie ecolopliticnews.ro.

Conform unui articol din presa locală, gorjonline.ro, în care se fac o serie de dezvăluiri cu privire la acest caz prin care un grup de interese cu influență uriașă în justiția din Gorj, o adevărată încrengătură maladivă a gulerelor albe, încearcă, de exact patru ani, să intre în posesia unei ”mașini de făcut bani”, preluarea acestei afaceri (centru SPA), de către cetățeanul italian Sandro Azzalini, în care o femeie de afaceri, Loredana Roncea, a investit peste 500.000 de euro.

”Avocați, experți financiari, polițiști și câteva persoane din justiție au pus în mișcare, cu minuțiozitate, un angrenaj, pe cât de complex pe atât de cavernos, care lasă la vedere corupția la cel mai înalt nivel, și care are drept țintă distrugerea și preluarea afacerii unei tinere din Motru.

În mare parte au reușit, sprijiniți fiind chiar de instituțiile care ar trebui să se ocupe cu sancționarea încălcării legilor. Mai grav este că, pentru a-și atinge scopul, aceștia au livrat documente false către Oficiul Registrului Comerțului și Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, în așa fel încât femeia de afaceri să fie victimă sigură, ca mai apoi, cu toții să împartă prada.

Deși, în aparență s-ar putea crede că e vorba doar de un SRL care deține un centru SPA, la ieșirea din Motru spre Cătunele, în realitate interesul acestora e legat de niște sume colosale, care pot intra în contul firmei.”, se precizează în articolul menționat.

Citește întreaga poveste – articolul integral, accesând link-ul de mai jos:

Prada ”rechinilor”! Avocați, experți financiari, polițiști și persoane din justiție s-au coalizat împotriva unei femei de afaceri. Scopul: BANII!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.