Ecaterina Andronescu, după declararea epidemiei de gripă. Ce se va întâmpla cu școlile
Ecaterina Andronescu reacție după publicarea rezultatelor de la Bacalaureat. ”Este inacceptabil așa ceva”
Ultima Ora Social

Ecaterina Andronescu, după declararea epidemiei de gripă. Ce se va întâmpla cu școlile

Ministrul Educatiei sustine, dupa constatarea epidemiei de gripa, ca inspectoratele scolare impreuna cu directiile sanitare decid daca se suspenda sau nu cursurile din cauza virusului.

„Noi, in acest moment, trimitem la toate inspectoratele teritoriale. Unde e cazul se pot preda cursurile, decide inspectoratul cu directia sanitara. Ma asteptam la un absenteism mai mare. Ieri au fost, la nivel national,peste 500 de absente. La două milioane de elevi nu e o problema, zic eu”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Ministrul a precizat că dotarea scolilor cu sapun este responsabilitatea autoritatilor locale, a directorului unitatilor, mentionand ca responsabilitatea apartine si parintilor.

„Inspectorul școlar de la București, inspectorul școlar general, doamna profesor Neacșu, când ne-a raportat situația, cu asta a început: în toate școlile avem apă și săpun. Cred că responsabilitatea e a directorului de școală, a profesorilor de acolo, a autorităților locale”, a completat ministrul Educației.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.