Copil de 5 ani mucat de față de maidanez
Copil de 5 ani mucat de față de maidanez
Exclusiv Social Ultima Ora

FOTO. Ea este femeia de 43 de ani UCISĂ de CÂINI, în București. Mesaj emoționant

Femeia de 43 de ani, ucisă de câini în Lacul Morii din București, avea studii veterinare, și știa cum să se comporte cu animalele.

Femeia era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București, conform Alpin Club Pro-Mont București.

”Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oroș nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte.

Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, a transmis Alpin Club Pro-Mont București, pe Facebook.

Ea este femeia de 43 de ani UCISĂ de CÂINI, în București. Mesaj emoționant
Ea este femeia de 43 de ani UCISĂ de CÂINI, în București. Mesaj emoționant

Ana Oroș a fost atacată de maidanezi și în 2022, când ar fi ajuns la spital cu multiple mușcături la nivelul capului și membrelor. Se pare că atunci, ea ar fi fost salvată de un grup de bicicliști care au trecut prin zonă.

„Din păcate, din mai multe surse am primit confirmarea că este vorba de Ana. Nu am vrut să cred așa ceva, în primă fază…. Vreau însă să las familia îndurerată să ofere mai multe detalii”, a spus Robert Mureșan, care conduce Alpin Club Pro-Mont București, asociația unde Ana Oroș Daraban era „membră importantă”.

„Era o fată devotată, te ungeai la rană cu ea! Era o prezență constantă la competițiile organizate de noi, la acțiunile de ecologizare montană, peste tot cu zâmbetul pe buze, gata să ofere sprijin… Iubea drumețiile, alergarea, natura”, a completat Mureșan.Citeşte întreaga ştire: Cine este femeia ucisă de câini în București. Șeful unui ONG în care era înscrisă: „Iubea drumețiile, alergarea, natura”.

Născută în Baia Mare, Ana locuia în București. Conform paginii sale de Facebook, ea a absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și avea un doctorat la Universitatea Tehnică de Construcții București. Urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.