E oficial. Final de carieră pentru Iker Casillas după infarctul suferit
Ultima Ora Sport

E oficial. Final de carieră pentru Iker Casillas după infarctul suferit

Iker Casillas (37 de ani), portarul lui FC Porto, a suferit un infarct în timpul unui antrenament al echipei sale, pe 1 mai, a fost externat la cinci zile distanţă, dar este gata să ia o decizie radicală.

Potrivit presei din Portugalia, citată de spaniolii de la abc.es, Casillas vrea să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon, pentru a evita orice posibilă problemă care ar putea apărea în viitor. Fostul mare portar al lui Real Madrid aşteaptă doar finalul acestei stagiuni pentru a face anunţul oficial, Porto fiind implicată, în continuare, în lupta la titlu, dar şi în finala Cupei Portugaliei.

Goalkeeper-ul mai are contract cu FC Porto până în 2020, însă Pinto da Costa, preşedintele clubului, va respecta orice decizie a lui Pinto da Costa, acesta oferindu-i deja o poziţie în cadrul clubului, urmând să fie un ambasador internaţional al portughezilor, protitându-se astfel de celebritatea spaniolului.

Pe 1 mai, Casillas a suferit un infract în timpul antrenamentului, iar staff-ul medical a intervenit prompt. A fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă, iar medicii au transmis că fotbalistul este în afara oricărui pericol.

Portarul spaniol a ajuns la Porto în 2015 şi, în urmă cu puţin timp, a semnat prelungirea contractului cu formaţia lusitană. „Sunt sigur că acesta nu va fi ultimul său contract. A demonstrat că iubeşte acest club şi acest oraş. El nu s-a transferat niciodată pentru bani”, spunea preşedintele lui Porto, Pinto Da Costa, după ce Casillas a semnat prelungirea înţelegerii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii