lovitură cruntă pentru corupți
lovitură cruntă pentru corupți
Ultima Ora

Dragnea este distrus. Nu mai iese din pușcărie. Se redeschide dosarul TelDrum

Din funcțiile de deputat, ministru, vicepremier și de președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a făcut aranjamente guvernamentale prin care amicii săi au încasat teancuri de bani pe lucrări de drumuri realizate de ”firma de curte”, care are ca deviză: ”Construim pentru viitor”. S-a întâmplat în Teleorman, unul dintre cele mai sărace județe ale țării.

Este vorba despre bani scurși din buzunarele statului, via TelDrum. Sunt lucruri pe care toată lumea le-a auzit la colțul stăzii, iar procurorii s-au hotărât să le investigheze.

Se cere, din nou, redeschiderea unei părți în dosarul ce îl vizează pe Liviu Dragnea, respinsă în urmă cu doar câteva luni de judecătoarea Violeta Maidanuc. Pe 13 august va judeca Tribunalul Teleorman cererea DNA de redeschidere a părții din dosarul TelDrum privind asocierea dintre compania de construcţii TelDrum şi Euroconstruct Trading, firme suspectate că ar avea legături cu deținutul de drept comun Liviu Dragnea.

În dosarul TelDrum, fostul lider PSD (actual pușcăriaș) este pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.