Video. Uluitor. Un bărbat le-a furat valiza criminalistică polițiștilor
Urmărire ca în filme. Polițiștii au împușcat un tânăr înarmat cu 2 cuțite
Ultima Ora Social

Două fetițe de 11 ani din București AGRESATE SEXUAL de un bărbat pe o alee

Două fetițe de 11 ani din București AGRESATE SEXUAL de un bărbat pe o alee

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că ar fi agresat sexual două fete în vârstă de 11 ani, în sectorul 5 din București.

Agenții din cadrul Poliției Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală, relatează Mediafax.

Anchetatorii au indicii că bărbatul, care ar fi lucrat în IT, ar fi comis cele două agresiuni sexuale.

„Astfel, în urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la data de 26 septembrie a.c., bănuitul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5”, anunţă Poliţia Capitalei.

Luni, suspectul a fost dus la audieri, iar pe numele acestuia a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, notează sursa citată.

Bărbatul a fost reținut la întoarcerea în țară, fiind plecat pentru o scurtă perioadă. Acesta ar fi acționat chiar în plină zi, una dintre victimele sale fiind acostate atunci când se întoarcea de la școală.

În iunie, fostul polițist Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală, printre victime fiind şi copii. Fostul polițist este în arest preventiv din ianuarie 2018 și este încarcerat la Penitenciarul Rahova. El a cerut de atunci de mai multe ori să fie eliberat din arest, dar de fiecare dată instanța i-a respins solicitarea. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.