Dosarul privind moartea fetiței de 11 ani ar putea fi clasat după sinuciderea lui Johannes Visscher. Rețeua de pedofilie va scăpa 1
Ultima Ora Justiție Social

Dosarul privind moartea fetiței de 11 ani ar putea fi clasat după sinuciderea lui Johannes Visscher. Rețeua de pedofilie va scăpa

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor efectua percheziţii atât în Bucureşti, cât şi la domiciliul din Olanda al bărbatului. Institutul Naţional de Criminalistică a transmis deja rezultate parţiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Aceleaşi surse au subliniat că s-a ajuns la concluzia că Adriana nu a fost violată, însă sunt indicii că ar fi supus-o unor perversiuni sexuale.

Tototdată, anchetatorii iau în considerare clasarea dosarului privind moartea Adrianei, dat fiind faptul că olandezul s-a sinucis, însă verificările vor continua pentru a afla tot istoricul bărbatului, deplasările lui în România, dacă a avut complici sau dacă a mai comis astfel de fapte.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile. Adică punct ochit, punt lovit!

În fine, complicitatea unor persoane, despre care s evorbește oficial, presupune în mod evident existența unei rețele internaționale de pedofilie.

Interesanrt este faptul că autoritățeile nu au știut nimic despre copilă, timp de două zile, până în momentul în care a fost găsită decedată. Imediat s-a știut făptașul: olandezul! De unde au știut autoritățile așa de repede cine este făptașul, iar înainte de găsirea trupului nu s-a știut nimic?

Aceste întrebări duc la idea de complicitate la nivel halucinat de înalt. Iar prin clasare dosarului se vor pune sub protecție acei ”complici” despre care vorbesc acum procurorii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.