Doliu la Casa Albă. Fratele președintelui Trump a murit 3
Probleme pentru Donald Trump. Se teme că va fi suspendat din funcție
Ultima Ora Externe

Doliu la Casa Albă. Fratele președintelui Trump a murit

Robert, fratele lui Donald Trump a murit într-un spital din New York la vârstă de 71 de ani, la o zi după ce a fost vizitat de președintele american.

Robert Trumo, în vârstă de 71 de ani, a murit sâmbătă într-un spital din New York. Donald Trump a confirmat informația și l-a numit pe frate sau “cel mai bun prieten”.

Robert se află internat în spitalul Weill Cornell din New York. Acesta era foarte bolnav și se crede că a a vut sângerare cerebrală. Roberta a fost internat anterior în luna iunie timp de zece zile la spitalul Mount Sinai.

“Cu inima grea va spun că minunatul meu frate, Robert, a murit în pace în această seară. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi enorm, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea lui va trăi mai departe în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc.

Odihnește-te în pace”, a fost mesajul președintelui american”, a spus Donald Trump sâmbătă seară, potrivit Daily Mail.

Doliu la Casa Albă. Fratele președintelui Trump a murit 4

Robert a suferit sângerări cerebrale cauzate de o căzătură, a mărturisit un apropiat al familiei.

Robert Trump este fratele mai mic al lui Donald Trump. Este un executiv de afaceri pensionar și dezvoltator imobiliar care a gestionat proprietățile imobiliare ale Organizaţiei Trump în afară Manhattan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.