Doliu în PSD! A murit de Coronavirus. A zis că boala nu există. VIDEO
Doliu în PSD! A murit de Coronavirus. A zis că boala nu există. VIDEO
Ultima Ora #coronavirus Politic

Doliu în PSD! A murit de Coronavirus. A zis că boala nu există. VIDEO

Este doliu în PSD! Consilierul personal  al președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu. 

Consilierul PSD a ajuns în urmă cu mai multe zile la spital, în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Bărbatul era internat la Iași, la Terapie Intesivă.

„Eu va rog să credeți că sunteți în siguranță aici. N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toată lumea discuta în momentul acesta.

Este foarte bine că v-ați conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixați dumneavoastră. Poate sunt persoane care acceptă să ia și amenzi și altceva și atunci, asta este, trebuie să luați notă de aceste conduite.

Nu-mi prescrieti dumneavoastră conduitele mie și nimeni din această sala! (…) Sunteți liber să procedați cum vreți!

Vreți să ne luăm la bătaie, ce vreți să facem? Sunteți într-un cadru instituțional, nu puteți să mă obligați pe mine, nu puteți!

Nu vreau să port masca și autoritățile competențe pot lua măsurile de rigoare, dar nu sunteți dumneavoastră autoritatea competență”, susținea Buzatu într-o ședința cu consilierii județeni în luna mai.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii