Dezastru în România! 179 de persoane și-au pierdut viața
Doliu în PSD. A murit un lider al partidului din Teleorman
Ultima Ora Social

Doliu în presa română. Un tânăr jurnalist a murit

Jurnalistul clujean Dan Porcuțan, de la ziarul Monitorul de Cluj, a murit în seara zilei de joi. Cu toate că ambulanța a venit la locuința sa ei n-au mai putut face nimic. Dan Porcutan a suferit zilele trecute o interventie chirurgicala la o masea, iar joi a acuzat dureri de inima. Cauza probabila a decesului este un stop cardio respirator.

„Mereu e greu să îți iei rămas bun de la cineva drag, mai ales de la un om cu care ai lucrat ani de zile cot la cot, cu care ai împărțit momente inedite, râsete, lacrimi, uneori și frustrări. Un om cu care am dezbătut subiecte, cu care am fost pe teren, alături de care am încercat să transmitem cele mai corecte informații cititorilor.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, arată colegii săi de la Monitorul de Cluj.

Dan Porcutan a lucrat ca foto reporter in mai multe redactii clujene, ultima data la Monitorul de Cluj. El avea 30 de ani si era un ciclist amator pasionat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.